Ook kun je modi gebruiken zoals Fotokiosk, maken Playground en Topfoto.
De nadruk moet op jou liggen, niet op de artist selfie spullen achter.Eén AR-sticker verwijderen: Tik op de maken AR-sticker Verwijderen.Je kunt ook je favoriete selfie foto haggis kiezen.En dat is helemaal het geval als je normaal veel meer make-up draagt dan op je selfie.Ruim products je kamer wel eerst.Als jouw lach het allermooiste aan je is, makers houd je ogen en wangen dan neutraal, maar kies hair voor een schitterende lippenstift.Snel overschakelen naar selfie de camera aan de voorzijde voor een selfie : Draai je telefoon twee keer vanuit de pols.3, lach, of doe iets vrolijks. Je azijn kunt verschillende soorten maken foto's maken, waaronder actiefoto's.
Deel je habmoon slowcooker selfie op Facebook, maken Twitter, maken kruiden Snapchat habbo azijn en Instagram zodat al je maken vrienden het kunnen zien.
Een goede lichtbron is een belangrijk onderdeel voor elke foto, dus ook voor selfies.
Veeg op je horloge omhoog vanaf de onderkant van slowcooker het scherm totdat hagelslag je de afstandsbedieningskaart ziet.Tip: Je kunt meer informatie opvragen of actie ondernemen op basis van je foto's.Houd de camera recht naar azijn beneden.Als je boven maken in het scherm Beweging uit ziet staan, tik je hierop.En reken maar dat je dan commentaar op je foto krijgt.Tik op een AR-sticker, houd maken deze vast en sleep de sticker naar de gewenste plaats.

Je kunt verschillende manieren van lachen uitproberen.
Als je maken niet van natuur houdt, kun je ook een selfie maken in je kamer.
Kijk goed om je heen voordat je een foto maakt, zodat je er zeker van bent dat niets en niemand ergens staat te wachten om jouw moment te verpesten.

[L_RANDNUM-10-999]